Wednesday, May 4, 2016

Trending: Air Lemon Tanpa Gula

Tadi saya pergi lunch dan order air lemon tanpa gula. Kemudian saya pun duduk lah di kafeteria ofis sambil tengok henfon. Daripada Whatsapp dan Facebook sampai lah kepada COC dan Clash Royale. Bila dah penat tengok skrin kecil ni, saya pun angkat lah kepala tengok orang sekeliling, dan tiba-tiba saya terperasan sesuatu; selain saya, ada lagi 3-4 orang yang minum air yang sama! Air lemon. kagum jugak sebenarnya. Ingatkan saya seorang je yang nak konon-konon nak diet, rupa-rupanya ramai lagi yang sedar akan kebaikan minum air lemon ni, terutamanya bila kita minum tanpa gula. Tapi, selain daripada minuman untuk diet, ada banyak lagi rupanya kelebihan minum air lemon ni. Saya pun google-google lah di internet, dan saya kongsikan dengan anda: