Wednesday, April 13, 2016

Blog under on-going construction

Assalamualaikum & selamat petang semua


Seperti mana yang korang semua nampak, blog saya masih dalam proses pembikinan.Ye lah, entri pun baru 3-4, apatah lagi komen dan feedback dari blogger lain. Tapi takpe, sikit-sikit lama lama jadi bukit, kan? Dalam proses pembikinan blog ni, saya jalan-jalan la dalam dunia blog mencari bahan-bahan yang menarik, dan saya terjumpa 
widget waktu solat yang ada kat blog saya ni.


Maybe nampak simple je, tapi asalkan ia dapat tunjukkan waktu solat ikut pilihan kawasan, dan yang paling penting widget ni tak berat, so blog cepat loading untuk sesiapa yang melawat, tu dah cukup bagus dah.. =)

Kepada sesiapa yang berminat nak widget waktu solat ni, boleh klik link dibawah:


Prosesnya senang je, tak payah copy paste coding html bagai, cuma tekan button yang disuruh, dan siap!

Add to Blogger
Tekan button ni di blog tadi tu je, dan siap!

Semoga bermanfaat untuk semua! Jumpa di lain hari ya.. Wassalam.

No comments:

Post a Comment

Silakan komen =)